FutbolGündem

Beşiktaşlı Sivok’tan Bilic’e övgü!..

Beşiktaşlı Sivok’tan Bilic’e övgü!.. Çek futbolcu, “Geçtiğimiz sezon taktik ve organizasyon anlamında sıkıntılar yaşamıştık” diyerek eski teknik direktör Samet Aybaba’ya göndermede bulunurken, “Bilic Beşiktaş için büyük kazanç” ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, Almanya kampında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Ntvspor’un haberine göre, yeni teknik adam Slaven Bilic’i değerlendiren Sivok, “Bilic’i çok yakından tanıyorum. Kendisiyle milli takımda rakip olarak karşılaşmıştık. Hırvatistan Milli Takımı’nın başında önemli başarılar kazandı. Potansiyeli yüksek, kazanan bir yapısı var. Ayrıca duygusal ve takımına taktik oynatmaya çalışan bir antrenör” diye konuştu.

Çek futbolcu, geçen sezon oynanan futbola değinerek eski teknik direktör Samet Aybaba’ya da gönderme yaptı. Sivok, “Geçtiğimiz sezon taktik ve organizasyon anlamında sıkıntılar yaşamıştık. Bilic gibi bir hocanın bu nedenle tercih edildiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic ile henüz kısa bir dönem geçirdiklerinin altını çizen 30 yaşındaki oyuncu, “Çalışmalarda oyunu durdurup ne yaptırmak istediğini anlatması, genç oyuncuların gelişimi açısından çok önemli. Slaven Bilic’in bu sezon beşiktaş için en büyük kazançlardan biri olacağını tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu