FutbolGündemTransfer

Beşiktaş’ta Yalçın Ayhan skandalı; Ayhan’a sözleşmeyi Deniz Atalay imzalatmış!..

Beşiktaş Postası’nın haberine göre, Fikret Orman döneminde İstanbul’a bile getirmediği Sven Goran Eriksson’a tazminat ödeyen Beşiktaş’ta ikinci bir skandal daha yaşanıyor. Yönetici Deniz Atalay’ın, kamptan geri gönderilen Yalçın Ayhan’a sözleşme imzalattığı ileri sürüldü.

Beşiktaş Postası’nın haberi şöyle;

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in istifasının ardından, Yalçın Ayhan ile resmi sözleşme imzaladığı iddia edilen yönetici Deniz Atalay’ın tavrı merakla bekleniyor.

Yalçın Ayhan krizinin ardından skandal gelişmeler devam ediyor. Beşiktaş’ın İngiltere kampından gönderilen Yalçın Ayhan’ın menajeri Haluk Canatar, “Beşiktaş ile aramızda resmi sözleşme var” iddiasında bulundu.

Haluk Canatar, Yalçın Ayhan transferi için Deniz Atalay ve Önder Özen ile görüşüldüğünü, gelişmelerden Slaven Bilic’in de haberi olduğunu ileri sürerek “Transferin gerçekleşmesinin ardından Deniz Atalay, futbolcumuza ‘Başkanımız Fikret Orman da seni tebrik ediyor, en kısa zamanda seninle görüşecek’ demiştir. Tesisleri gezerken, sözleşme imzalanırken görseller var elimizde. Yalçın’ın Almanya’ya götürülmemesinin ardından sözleşmeyi feshetmeyi talep ettik. Defalarca kendileriyle görüştük, bunların da belgeleri bizde mevcut. Bu talebimize karşın Beşiktaş Kulübü yetkilileri, transferden vazgeçmelerinin kesinlikle mümkün olmadığını bize bildirdiler” diye konuştu.

Beşiktaş Spor Kulübü’nde yapılan bir sözleşmeden, Başkanının haberinin olmamasının kendilerinin değil Beşiktaş’ın sorunu olduğunu ifade eden Canatar, “Yalçın’n İngiltere kampı öncesi sağlık kontrolleri Fulya Acıbadem Hastanesinde yaptırılmış ve İngiltere kampı için de vizesi Beşiktaş Kulübü tarafından alınmıştır” dedi.

Yalçın’ın Beşiktaş serüveninin ne teknik direktör ne de Önder Özen kaynaklı bir nedenle sona ermediğini ileri süren Haluk Canatar, Biliç’in Yalçın’a takım arkadaşlarının yanında, “Böyle bir şey görmedim. Akşam idmana katılmanı beklerken böyle bir şeyle karşılaşmanın şaşkınlığını yaşıyorum” dediğini anlattı.

Bu skandal açıklamaların ardından bugün Önder Özen istifa etti. Yalçın Ayhan’a resmi transfer sözleşmesi imzalattırdığı iddia edilen Deniz Atalay ise sessizliğini koruyor.

Haluk Canatar’ın iddiaları doğruysa ve Beşiktaş, Yalçın’ın sözleşmesini feshetmek için bir maddi kayıp yaşarsa Deniz Atalay hala görevine devam edecek mi?

Beşiktaş Postası’ndan hatırlatma:

Deniz Atalay’ın yönetim kurulu üyesi olduğu Serdar Bilgili döneminde de Beşiktaş kulübü, menajer Haluk Canatar’la birçok futbolcu alışverişinde bulunmuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu