FutbolGündem

Efsane Başkan Ali Şen; Aykut takımın ağırlığını taşıyamadı

Fenerbahçe Haberleri / Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’nin ağırlığını taşıyamadığını savunarak, “Sezon başında Alex’i istemediği hâlde, yönetim tarafından olumsuz cevap aldığında istifa etmeliydi” dedi.

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile kaptan Alex’in arasındaki sorun çözülmezse Fenerbahçe’nin ilk yarıya oranla daha az puan toplayacağını iddia etti.

TGRT Haber’de yayınlanan “Futbol Gecesi” programına katılan Efsane Başkan Ali Şen, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Spor Toto Süper Lig’de bu yıl Fenerbahçe’de yaşanan başarısızlıkta taraftarların çok mutsuz olduğunu ifade eden Efsane Başkan Ali Şen, “Taraftarın sabrı bittiyse, bunun önünde kimse duramaz” diyerek, Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman’ın istifalarının yakın olduğunu ima etti.

Efsane Başkan Ali Şen; Aykut takımın ağırlığını taşıyamadı

Efsane Başkan Ali Şen, Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’nin ağırlığını taşıyamadığını savunarak, “Sezon başında Alex’i istemediği hâlde, yönetim tarafından olumsuz cevap aldığında istifa etmeliydi. Beğenmediği, eleştirdiği, ilk haftalar son dakikalar oyuna aldığı Alex, takımın kazandığı puanların yüzde 55’inde doğrudan katkı sahibi olmuş. Böyle bir futbolcuya sahip olan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman her sabah, kalkar kalkmaz Alex’i arayıp “dişi mi ağrıyor, başı mı ağrıyor” diye sormalı…” şeklinde konuştu.

Efsane Başkan Ali Şen, Fenerbahçe’nin kadro yapısının çok iyi olduğunu; ama futbolun işleyişinin bir kişiye, Alex’e bağlı olduğuna dikkati çekerek, “O Alex, takımınız kaptanı olan futbolcu da ‘Ben tekliflere açığım’ diyorsa; burada bir problem var” diye konuştu. Efsane Başkan Ali Şen, “Bir antrenörün yetenekli bir futbolcuyu daha iyi bir performansa kavuşturması onun becerisidir. Hiçbir akıllı antrenörün iyi bir futbolcu ile takışmasının anlamı yoktur” diyerek Aykut Kocaman’a yüklendi.

Efsane Başkan Ali Şen, futbolcularla teknik direktörün, özellikle de Alex’le ilişkilerin düzelmemesi halinde Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki topladığından daha az puanı ikinci yarı kazanabileceğini savundu. Aykut Kocaman’a kimseye tanınmayan sabrın gösterildiğini hatırlatan Efsane Başkan Ali Şen, “Ben Aykut Kocaman’ın başarılı olamayacağını, yanlış yaptıklarını, bu kadar para harcadıktan sonra olası başarısızlıkla herkesin eleştirileceğini söylemiştim” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu