FutbolGündemTransfer

Ersun Yanal, Eskişehirspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı

Michael Skibbe’nin Hertha Berlin’e gitmesinin ardından Eskişehirspor Ersun Yanal ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor, Michael Skibbe’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna milli takımın eski hocalarından Ersun Yanal’ı oturttu. 3,5 yıllığına Eskişehirspor’la anlaşan Ersun Yanal, kulüpte mesaiye başlamadan önce tesisleri gezdi. Düzenlenen imza töreninde Eskişehir’in futbol sevgisiyle yaşayan bir şehir olduğunu belirten Ersun Yanal şöyle konuştu;

Eskişehir, üniversiteleriyle şehirciliğiyle ve özel seyircisi ile önemli bir şehir. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım. Sadece sahada değil, altyapı olarak da atılım yapmak ve üretmek zorundayız. Çünkü Türkiye’de futbolcu üretimi yeterli değil. Bu konularda da ciddi çalışmalar içinde olacağız.

Başkan Halil Ünal ise Ersun Yanal’ın dünyanın en iyi teknik adamları arasında olduğunu iddia ederek “Eskişehirspor’un geleceği için önemli bir adım attık. Takımımızın bugünü ve yarını adına, A takımımızı uluslararası başarılara götürmesi adına, kulübün geleceğini Ersun Yanal’a emanet ettik. 3,5 yıllık bir sözleşme yaptık. Kendisi hedefi olan bir teknik adam. Türk futbolunda ilklere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu