FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan Arda Turan’a destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, “Bir plaket bile vermediler” diyen milli yıldızın serzenişine kesinlikle alınmadığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye’den yabancı bir takıma giden en pahalı Türk oyuncu olarak tarihe geçen A.Madrid’li Arda Turan’ın “Bir plaket bile vermediler” şeklindeki serzenişinde haklı olduğunu açıkladı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, milli futbolcu TamSaha Dergisi’ne verdiği röportajda “Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu” diyerek yönetimi topa tutarken, daha sonra da şu sözlerle yüklenmeye devam etmişti;

“Bazı şeyler insana koyuyor. Kimi yabancıların ne şekilde ülkeden ayrıldığını görüyoruz. Sen altyapıdan yetişmişsin, büyük paralar bırakıp gidiyorsun, seni sadece tesis personeli uğurlamaya geliyor. Sağ olsun tesis personeli bana bir tane plaket yaptırmış. Üzerinde ‘Bize yaptıkların için teşekkür ederiz. Seni seviyoruz’ diye bir ifade yer alıyor. Benim için hayattaki en değerli ödül odur. Ama isterdim ki G.Saray Kulübü’nden de bir yönetici plaket versin. İnsan bekliyor tabii, hele de yabancıları görünce…”

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Arda temelli olarak gittiğini sanıyor. Geri dönmek üzere Galatasaray’dan ayrıldı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise yaptığı açıklamada yıldız futbolcuların sözlerinde haklı olduğunu belirterek şunları söyledi; Arda temelli olarak gittiğini sanıyor. Geri dönmek üzere G.Saray’dan ayrıldı. Onu hâlâ bizim oyuncumuz olarak görüyorum. Ayrılmasının ardından biz zaten Arda için bir şey organize etmeyi düşünüyorduk. ‘İyi ki gitti, veda edelim, yolcu edelim’ gibi bir düşüncemiz yok. Doğru düzgün bir organizasyon yapmak istiyoruz. Plaketi de hazırlanıyor. Nasıl istiyorsa öyle bir şey hazırlayacağız. Değerini bulmamış gibi hissetmiş olabilir. Heyecanını normal karşılıyorum ve anlıyorum. Hatta Arda üzülmekte haklı. Söylediklerine kesinlikle alınmadık.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu