FutbolGündem

Galatasaray’lı Servet Çetin; Bu konum bize yakışmıyor

Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin, sarı-kırmızılı takıma yakışmayan bir konumda olduklarını söyledi.

Takım arkadaşı Lorik Cana ile birlikte GSTV’ye açıklamada bulunan Galatasaray’lı Servet Çetin, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ”Galatasaray’a hiç yakışmayan bir konumdayız. Büyük takımsanız bir şekilde bu durumdan çıkacaksınız. Biz de inşallah buradan çıkacağız. Çünkü gerçekten çok kaliteli oyuncularımız var” dedi.

Galatasaray’lı Servet Çetin; Taraftarımız tepkisinde haklı

Servet Çetin, alınan kötü sonuçların futbolcularda güven kaybına neden olduğunu belirterek, ”Taraftarınız da olumsuz yönde etkilediği zaman daha da güveniniz gidiyor. Saha içerisinde yapmak istediğinizi bir türlü yapamıyorsunuz” dedi Galatasaray’lı Servet Çetin şöyle konuştu; Taraftarımız haklı çünkü Galatasaray takımını buralarda görmeyi ne biz isteriz ne de onlar.

Çünkü onlar yağmur çamur demeden, zor şartlara rağmen gelip takımını destekliyor. İyi performans, iyi skor görmek istiyorlar. Biz futbolcular da bunu en iyi şekilde karşılamak istiyoruz ama bir talihsizlik gidiyor. Çok iyi bir şekilde hazırlanıp, ligin ikinci yarısına hızlı gireceğimizi düşünüyorum.

Lorik Cana ise Galatasaray’ın her zaman ilk üç içinde yer alan bir takım olduğunu ifade ederek, ”Bizim için zor bir dönem oldu. Yine zirvede olmalıyız ama bu kolay değil. İlk yarıda birçok sorunumuz oldu. Sakatlıklar da oldu. Daha iyi bir ikinci yarı olacağını umuyorum. Kulübün gelecekte iyi durumda olacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu