FutbolGündem

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl beyin kanaması geçirdi!..

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, sabah evinde rahatsızlandı. Beyin kanaması teşhisi konulan Kızıl, Gaziantep’ten İstanbul’a ambulans uçakla getirilerek Memorial Hastanesi’nde  gözlem altına alındı.

Evinde sabah saatlerinde rahatsızlanan İbrahim Kızıl, Gaziantep’te bulunan Primer Hospital Hastanesi’ne kaldırıldı. Tansiyonu 24-14 ölçülen Kızıl, nöroloji ve beyin cerrahi doktorları tarafından tedavi altına alınarak, beyin tomografisi çekildi. İlk müdahalenin ardından tedavinin yetersiz kalacağı düşünülen Kızıl, Sağlık Bakanlığı’ndan istenen ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.

Memorial Hastanesi’nde tedavisi yapılan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın doktoru Prof. Dr. Yunus Aydın şu açıklamayı yaptı: İbrahim Kızıl’ın hayati tehlikesi bulunmuyor fakat gözlem altında tutuluyor. Beyin kanaması geçirmiş birine göre çok iyi durumda. Yanında bulunan kardeşi Mehmet Kızıl da ağabeyi İbrahim Kızıl ile ilgili şöyle konuştu: Ağabeyimin daha önce de yüksek tansiyon problemi vardı. Doktoru Memorial Hastanesi’nde olduğu için burada kontrol ve tedavi olacak. Ama şunu söyleyebilirim şu anda bilinci açık.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu