FutbolGündem

Gaziantepspor galibiyetten ve turdan emin görünüyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacakları Legia Varşova karşısında turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Legia Varşova maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri’ndeki antrenmana tedavisi devam eden Wagner katılmadı.

Isınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, turdan umutlu olduğunu belirtti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas; Elimizden ne gelirse daha fazlasını yapacağız’

Elenmeleri halinde kendilerine çok yazık olacağını ifade eden Tolunay Kafkas, ”Oyunu güzelleştirmek lazım, çirkinleştirmemek lazım. Ben sadece şunu ifade ediyorum, elenirsek bize çok yazık olur. O takımın hiçbir şansı yok. Yani bizi elese de bir şansı yok” diye konuştu.

Turu geçmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ”Turu atlamaya gideceğiz. Umarım şans da bizim yanımızda olur. Bu turu atlayabilecek hem kaliteye hem güce sahibiz. Zor bir oyun anlayışı olan bir takım var. Sadece savunmayı düşünen, hücum etmeyi düşünmeyen bir takım var. Bütün hücum varyasyonlarını deneyip gol atmak için mücadele örneği göstereceğiz. Elimizden geleni değil, elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor’un Rusya’nın Anzhi takımından transfer ettiği Djako; Buraya çok istekli geldim

Gaziantepspor, İsviçre’nin Neuchatel Xamax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncusu Augustin Gilles Binya ile Rusya’nın Anzhi takımında forma giyen Togo Milli Takım oyuncusu Arafat Djako’yu 1 yıllık kiralık olmak üzere 4 yıl satın alma opsiyonlu olarak renklerine bağladı.

Gaziantepspor’un yeni transferleri Arafat Djako ile  Augustin Gilles Binya, Gaziantep Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Djako, Gaziantepspor’a çok istekli olarak geldiğini vurgulayarak, ”Buraya gelmeden iyice düşündüm ve gelmemin iyi olacağına karar verdim. Sonuçta karar vererek buraya geldim. Önceden de Türkiye ligini takip ediyordum. İyi bir lig olduğunu da görüyordum. Özellikle Gaziantepspor’un Avrupa’da da yoluna devam edeceğine inanıyorum. Avrupa’da oynadığını görünce buraya gelmeye karar verdim. Çok istekli olarak geldiğimi söyleyebilirim” dedi.

Bu arada, Gaziantepspor’un renklerine bağladığı Arafat Djako ile Augustin Gilles Binya Gaziantep Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Resmi imzaların Legio Varşova maçı sonrasında atılacağı ifade edilirken, yeni transfer edilen Augustin ve Djako Medical Park Hastanesi’ne gelerek sağlık kontrollerini yaptırdı. Her iki futbolcunun da kondisyonlarının iyi olduğu öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu