FutbolGündem

Haber1903 sitesi, Fikret Orman ve Tuğrul Yenidoğan hakkında şok iddialarda bulundu!..

Beşiktaş Postası’nın haberine göre, Haber1903 sitesi, BJK TV Genel Yayın Yönetmeni Tuğrul Yenidoğan ve Başkan Fikret Orman hakkında şok iddialarda bulundu.

Sitenin haberi şöyle;

“Bundan yaklaşık 1 yıl önce, Haber1903 ihbar mailine 2 futbolcumuzun bir gece kulübünde sabaha karşı bayanlarla resimleri gönderilmişti, hatta bu futbolcuların o gece kulübünden direk antrenmana gittiği bildirilmişti. Bizler bu ihbarı takıma gelebilecek olası bir zarardan dolayı, Başkan Fikret Orman’a ulaştırıp gereğinin yapılmasını istemiştik, ve bu konuyu kesinlikle sütunlarımıza taşıyıp haber yapmamıştık.

Geçtiğimiz günlerde aynı şekilde, bizlere BJKTV Genel müdürünün, bazı çalışanlar ile uygunsuz fotoğrafları ve videoları gönderildi. Görüntüler bizlerin haber ahlakıyla bağdaşacak cinsten değildi. Bizler gelen dökümanları inceledikten sonra haber yapmama kararı alarak, gereğini yapması için Beşiktaş kulübü başkanlık makamına olayı bildirmek istedik.

Hemen ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile irtibata geçerek, konuyu kendilerine ilettik. Sayın Çebi konuyu Başkan ile paylaşacağını söyleyerek görüntüleri bizden aldı. Bizler için konu kapanmıştı, zira Beşiktaş Başkanlık makamına güvenimiz tamdı.

Aradan geçen 2-3 gün sonra Ahmet Nur Çebi bizleri arayarak, Başkan Fikret Orman’ın konuyla ilgili bizlerle görüşmek istediğini bildirdi. Bizlerde kendilerinin bu teklifini kabul ederek buluşma tekliflerini kabul ettik.

Ancak üzerimize atılabilecek olası bir iftiraya mahal vermemek için, sitemiz yazarlarından Itır Esen’e bizlerle birlikte olmasını ve konuşmalara şahit olmasını istedik. Kendisi bu talebimizi hiç tereddüt etmeden kabul etti.

Kasımpaşa maçının oynandığı gün, randevulaştığımız şekilde İntercontinental otelinin lobisinde buluşmayı gerçekleştirdik. Buluşma esnasında masada, Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Itır Esen olmak üzere hazır bulunduk.

Başkan bize öncelikle ne istediğimizi sordu, bizlerde kendisine Haberci kimliğimizden önce Beşiktaş kongre üyesi olduğumuzu hatırlatarak konuyla ilgili kendilerinin karar vermesini, istediğimiz hiçbir şeyin olmadığını bildirdik. Fikret Orman bize, bu görüntülerden dolayı Genel müdürürünün istifasını istemeyeceğini söyledi. Bizlerde Beşiktaş başkanının kendisinin olduğunu hatırlatarak, vereceği kararın kendisini bağlayacağını bildirerek otelden ayrıldık. Ayrıca kendisine bizler için konunun kapandığını, bu görüntülerle ilgili haber yapmayacağımızı ve üçüncü şahıslara dağıtmayacağımızı bildirdik.

1 hafta sonra, Ahmet Nur Çebi vasıtasıyla, Başkan Fikret Orman’ın hakkımızda Müşteki sıfatıyla (Şikayetçi) savcılığa suç duyurusunda bulunduğu bildirildi. Çok şaşırdık, olayları anlayamadık. Bizler kendilerinden teşekkür beklerken, şantaj yapmakla suçlanılıyorduk. Ayrıca neden görüntülerde bulunan şahıslar değilde Başkan bizden şikayetçi olmuştu, anlam veremedik. Daha da vahim olanı neden bu insanlar koruma altına alınmıştı? Korkulan birşey mi vardı?

Ardından Sevgili Itır Esen’in cep telefonuna sabah akşam tehdit mesajları gelmeye başladı, mesajlar internet üzerinden yurtdışı numaralardan gönderiliyordu. Bu yazıyıda gelen son tehdit mesajı sonrası kaleme alma kararı aldık. Tehdit mesajlarını gönderen kişiyi tahmin etmek bizler için zor değildi, kendileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmak için gerekli işlemleri başlattık.

Konuyla ilgili avukatlarımızla görüşerek önlemlerimizi aldık, ancak tarafımıza savcılıktan herhangi bir çağrı gelmedi. Ya bizi korkutmak için masa altı sopa gösterilmişti, ya da yavuz hırsız evsahibinden haklıydı.

Aradan geçen zamanın uzaması sonrası, görüntülerin başka yayın organlarına ve gazetecilerede ulaştırıldığı bilgisi geldi. Çünkü bizler bu görüntüleri kamuoyu ile paylaşmamıştık.

Bizlere yapılan bu çirkin saldırıyı Beşiktaş camiası ile paylaşmak istedik, bundan sonra Beşiktaş kulübünün yetkili kurulları, Beşiktaş Divan kurulu başkanlığı ve kanunlar karşısında bu olayın aydınlatılması için elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz.

Özellikle sevgili Itır ablamıza tehdit mesajları gönderen şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağımız günü dört gözle beklediğimizin bilinmesini isteriz.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu