FutbolGündem

Şota Arveladze; Konyaspor ‘u yenerek kötü gidişata dur diyeceğiz

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçı beraberliğinden sonraki 5 hafta boyunca galibiyet alamadıklarını ifade ederek, “Galibiyeti çok özledik. Taraftarımız tepkisinde haklı. 5 haftadır sabretmek zor. Ama Konyaspor ‘u yenerek yeniden çıkış yakalayacağız” dedi.

Ligin başından buyana sergilediği iyi oyunla tüm dikkatleri üzerine çeken ancak son 6 maçta 1 beraberlik 5 mağlubiyet alan Kayserispor, sakat oyunculara karşı kötü gidişata artık ‘Dur’ demek istiyor. Spor Toto Süper Lig ‘in 29. haftasında Konyaspor ‘u kendi sahasında ağırlayacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Son 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi ile bu sezonki kendi mağlubiyet rekorunu kıran Kayserispor, kritik dönemde kötü gidişatı tersine döndürmek istiyor.

Galibiyeti çok özlediklerini ifade eden Teknik Direktör Şota Arveladze şöyle konuştu; Çok sakat oyuncularımız var. Ama ben kalan oyuncularımı ‘takım’ olarak sahada görmek istiyorum. Çok kötü mağlubiyet rekoru kırdık. Önümüzde çok önemli maçlar kaldı. Kalan maçları iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu bizim elimizde.

Şota Arveladze; Konyaspor ‘u yenerek kötü gidişata dur diyeceğiz

İnşallah çevirmeyi becereceğiz. Seyirci ve camia 5 maç sabır gösterdi. Kolay değil. 5 maç kazanamadık. Burada taraftarımız tepkisinde haklı. Ama 12 futbolcumuz çeşitli nedenlerle ve sakatlık yüzünden ligi tamamlayamadı. Konyaspor maçıyla artık çıkış yakalamak istiyoruz.

Sakat oyuncuların yerine alt yapıdan 4 oyuncuyu çağırdıklarını söyleyen Şota, hedeflerinden şaşmayacaklarını sözlerine ekledi. Hedef doğrultusunda yenilgilerin üzücü olduğunu dile getiren Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ise şu ifadeleri kullandı;

Kayserispor’u iyi takip eden insanlar bu düşüşün nedenini çok iyi biliyor. Gençlerbirliği karşılaşmasında 12 oyuncumuz yoktu birde üstüne moral bozukluğu da eklendi. Ama artık inşallah bu sorunları aşıp nihai hedefimize ulaşacağız. 4. sırada bulunan Gaziantepspor ile aradaki puan farkı 6. Toparlanabilirsek yine en avantajlı biziz. Kötü gidişatı bir şekilde durdurmamız lazım.

Süleyman Hurma; İnşallah Konyaspor maçını kazanır hedefimize ulaşırız

Sakat oyuncuların çokluğuna işaret eden Süleyman Hurma, “Bizim sakat oyuncularımızın çoğu darbe sakatlığı. Adale sakatlığı yok gibi bir şey. Yapacak bir şey yok. Bu tamamen bir şansızlıktır. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz, küçük veya büyük takım yok. inşallah bu maçı kazanır hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Kayserispor, yarın yapacağı son antrenmanla çalışmasını tamamlayarak Konyaspor maçı için kampa girecek. Maç 17 Nisan Pazar günü Kadir Has Stadı ’nda saat 15.00’da oynanacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu