DünyaGündem

Machester United’da Wayne Rooney şoku!..

Machester United’da Wayne Rooney şoku!.. Premier Lig’in son şampiyonu Machester United’a, uzakdoğu turnesinin ilk gününde, golcüsü Wayne Rooney’den kötü haber geldi. Sakatlanan Rooney’nin, sezon açılışını kaçırması bekleniyor.

Uzakdoğu turnesinin ilk ayağı için Tayland’ın başkenti Bangkok’a giden Manchester United, henüz ilk antrenmanda, golcü Wayne Rooney’i bir süreliğine kaybetti. Ntvspor’un haberine göre, sakatlanan Rooney’nin, en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Buna antrenman açığı da eklenince, Rooney’nin, 17 Ağustos’taki Premier Lig açılışını kaçırmasına kesin gözle bakılıyor. Takımda kalmak istediği yolunda hala net bir açıklama yapmamasına karşın Tayland kafilesine dahil edilen Rooney, sakatlanması üzerine ingiltere’ye gönderildi.

Menajer David Moyes, kesin bir dille Rooney’nin satılmayacağını söylemişti. Moyes bununla birlikte, Rooney’nin kendisiyle aynı fikri paylaşıp paylaşmadığı sorusuna yanıt vermekten kaçınmıştı. İspanyol Marca Gazetesi ise Chelsea’nin hala golcü oyuncuyu kadrosuna katma ümidini koruduğunu yazdı.

Marca, mavilerin Rooney’i transfer etmesi halinde, Fernando Torres ile yolların ayrılacağını da yazdı.
402 kez giydiği United formasıyla 197 gol atan Rooney, 2010 yılında da takımdan ayrılma talebinde bulunmuş; ancak menajer Ferguson, kendisini takımda kalmaya ikna etmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu