FutbolGündem

Maliye Bakanlığı’ndan Gaziantepspor Kulübü’ne ve Başkan Kızıl’ın şirketine baskın

Maliye Bakanlığı’ndan Gaziantepspor Kulübü’ne ve İbrahim Kızıl’ın şirketine şok baskın! Gaziantepspor kulüp binası ile Başkan İbrahim Kızıl ‘ın şirketler grubuna Maliye Bakanlığı uzmanları tarafından eş zamanlı baskın düzenlendi.

Gaziantep 27 Gazetesi’nin haberine göre Maliye Bakanlığı’na bağlı uzmanlar Gaziantepspor kulübü ile Kızıl Şirketler Grubu’na ait birçok dosyaya el koydu. Dün sabah saatlerinden itibaren Atatürk Bulvarı’nda Kızıl Şirketler Grubuna gelen uzmanların yetkililerden istediği evrakları incelediği ifade edildi. Celal DoğanTesislerinde Gaziantepspor kulubünde ise başka bir grubun incelemeye alındığı kesinlik kazandı. Bakanlık’tan gelen ekiplerin incelemesinin ne kadar süreceği konusunda bilgi edinilemedi.

Gaziantepspor’un Celal Doğan Tesisleri’nde sabah saatinden itibaren büyük heyecan yaşandı. Tesislere gelen maliye uzmanlarından oluşan ekipler ve polislerin, personele giriş ve çıkış yasağı koyduğu belirtildi. Futbolcuların özellikle yabancıların büyük heyecan duyduğu baskında, kulübün muhasebesinden sorumlu kişiler tedbir açısından kulüpte bir odada tutulduğu öğrenildi.

Bütün gün boyunca hem Gaziantepspor Kulübünde maliye hesap uzmanları yaptıkları çalışmaları gece saat 19’a doğru tamamladı. Alınan bilgiye göre kulüpteki tüm bilgisayarlar ve dosyalara el konuldu. Gaziantepspor Asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl, kulübe yapılan baskının rutin inceleme olduğunu iddia etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu