DünyaGündem

Miroslav Klose, Serie A’da 27 yıllık rekoru egale etti!..

Miroslav Klose, Serie A’da 27 yıllık rekoru egale etti!.. Lazio – Bologna maçında 5 gole imzasını koyan Miroslav Klose, Serie A’da 27 yıllık rekoru egale etti. Daha önce Roma – Avellino maçında Roberto Pruzzo bir maçta 5 gole imza atmıştı.

Lazio’nun deneyimli forveti Miroslav Klose, futbol hayatının sonuna yaklaşmasına karşın gençlere taş çıkaran performansıyla kalitesini göstermeye devam ediyor.  Ntvspor’un haberine göre, son olarak takımı Lazio’nun Bologna ile oynadığı karşılaşmada muhteşem bir oyun ortaya koyan 34 yaşındaki Alman futbolcu, mücadeleyi 5 golle tamamladı.

Klose, şapka çıkarılan bu performansıyla 27 yıl sonra Serie A’da bir maçta 5 gol atan ilk futbolcu olarak da kayıtlara geçti. Daha önce Roma-Avellino maçında Roberto Pruzzo bir maçta 5 gole imza atmıştı.

Sakatlık nedeniyle takımından uzak kaldığı aralık ayından bu yana rakip filelere gol bırakamayan Miroslav Klose, Bologna ağlarını 5 kez sarstıktan sonra 78. dakikada teknik direktör Vladimir Petkovic tarafından kenara alındı. Klose, Bologna maçındaki performansıyla bu sezonki gol sayısını da 15’e çıkardı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu