FutbolGündem

Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu; UEFA, Hacıosmanoğlu’na resmen ‘Haddini bil’ demiştir!..

Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu; UEFA, Hacıosmanoğlu’na resmen ‘Haddini bil’ demiştir!.. Bordo – mavili yönetici, UEFA’nın açıklaması sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu’na yüklendi…

“Kupamız Avrupa’dan yola çıktı” diyen başkan için, “UEFA, ‘Haddinizi bilin’ demiştir. Şoke olduk” diye konuştu. Radyospor’un haberine göre, Trab­zons­por yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, UE­FA’nın şi­ke da­va­sı­na iliş­kin ola­rak ön­ce­ki gün yap­tı­ğı, “Dos­ya ka­pan­mış­tır. Ha­cı­os­ma­noğ­lu, UE­FA Di­sip­lin Ko­mi­te­si Baş­ka­nı de­ğil Trab­zons­por Baş­ka­nı’dır” açık­la­ma­la­rı­nı yo­rum­la­dı. Son de­re­ce acı tes­pit­ler­de bu­lu­nan Ça­kı­roğ­lu, “Sa­yın İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu 15 gün ka­dar ön­ce ‘Ku­pa­mız Av­ru­pa’dan yo­la çık­tı” de­di.

Hem Trab­zon hem de Tür­ki­ye aya­ğa kalk­tı. Bu açık­la­ma­lar, za­ten üzün­tü için­de olan, hak­kı ye­nil­miş gi­bi his­se­den Trab­zons­por ta­raf­tar­la­rı­nın yü­re­ği­ne ade­ta su serp­ti. An­cak siz kal­kıp “Ku­pa­mız ya­rın ge­li­yor. Haf­ta so­nu ge­li­yor. Ku­pa­mız Av­ru­pa’dan yo­la çık­tı” der­ken UE­FA Ge­nel Sek­re­te­ri In­fan­ti­no di­ye­cek ki ‘İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu UE­FA’nın de­ğil Trab­zons­por’un baş­ka­nı­dır.’ Açık­ça­sı şo­ke ol­duk. UE­FA’nın en yet­ki­li ağ­zı ge­re­ke­ni söy­le­miş­tir. ‘Had­di­ni bil’ de­miş­tir. Ta­raf­tar­la­rın kır­gın­lı­ğı bun­dan­dır” ifadelerini kullandı.

‘Demek ki doğru konuşmuyorsunuz’

Ça­kı­roğ­lu, söz­le­ri­ne de­vam et­ti: “Bu ka­dar mes­net­siz bir açık­la­ma ya­par­sa­nız so­nu­cu böy­le olur. De­mek ki siz doğ­ru­yu ko­nuş­mu­yor­su­nuz. Eğer siz doğ­ru ko­nuş­muş ol­say­dı­nız UE­FA baş­ka­nı sa­na ha­ka­ret eder gi­bi bir açık­la­ma yap­maz­dı. Bu­nun dün­ya­da bir ta­ne ta­nı­mı var­dır UE­FA sa­na res­men had­di­ni bil de­miş­tir. Trab­zons­por kur­may­la­rı da yet­ki­li ki­şi­ler in­san­la­rı boş va­at­ler­le kan­dır­ma­dan, umut­lan­dır­ma­dan ger­çek­le­ri doğ­ru­la­rı ol­du­ğu gi­bi söy­le­mek zo­run­da­dır. Bu Trab­zons­por yet­ki­li­le­ri­nin as­li gö­re­vi­dir as­lın­da. Dün­ya­da en kö­tü şey bo­şa umut­lan­dı­rıl­mak­tır.

Umut­lar kı­rıl­dı­ğı za­man hoş ol­ma­yan du­rum­lar or­ta­ya çı­kı­yor.” Trab­zons­por’un spor hu­ku­ku ve ce­za mah­ke­me­le­ri açı­sın­dan Trab­zons­por’un her tür­lü mec­ra­da hak­lı çık­tı­ğı­nı be­lir­ten Ça­kı­roğ­lu, “UE­FA ve CAS ce­za­yı ver­miş­tir. Ha­cı­os­ma­noğ­lu’nun yap­ma­sı ge­re­ken kur­may­la­rıy­la otu­rup, ye­ni bir plan yap­mak­tır. CAS’tan ge­rek­çe­li ka­rar gel­dik­ten son­ra FI­FA’ya mü­ra­ca­at edil­me­li­dir. Din­li­yo­ruz İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu’nu. İn­şal­lah ha­yır­lı iş­ler ya­pa­cak­tır ar­tık” de­di.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu