FutbolGündem

Torku Konyaspor’da Hüsnü Özkara’nın görevine son verildi

Torku Konyaspor’da Hüsnü Özkara’nın görevine son verildi… Torku Konyaspor’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara’nın sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, gelinen tabloda Hüsnü Özkara ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirtti.

Torku Konyaspor’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara’nın sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Ntvspor’un haberine göre, Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, yaptığı açıklamada, gelinen tabloda Hüsnü Özkara ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirtti.

Çınar, ”Hocamızla karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettik. Maddi konularda gerekli anlaşmayı sağladık. Hocamıza teşekkür ediyoruz, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Konyaspor’un kapısı her zaman ona açık. Bu yıl biraz şansızlık yaşadık” dedi.

Çınar, yeni bir teknik direktör arayışlarına başladıklarını dile getirdi. Teknik Direktörü Hüsnü Özkara yönetimindeki Torku Konyaspor, geride kalan 12 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Rakiplerine 11 gol atan, kalesinde ise 15 gol gören Torku Konyaspor, 14 puanla 13. sırada yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu