FutbolGündem

Trabzonspor Bonus Kartı’nın protokolü imzalandı!..

Trabzonspor Kulübü’nün Denizbank ile yaptığı Trabzonspor Bonus Kart anlaşmasının protokolü imzalandı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Teknik Direktör Şenol Güneş, şovmen Beyazıt Öztürk ile bordo-mavili futbolcuların da katılımıyla Zorlu Grand Otel’de yapılan imza töreninde espriler havada uçuştu.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, spora her zaman büyük destek verdiklerini belirterek, “Türkiye’de sporu en fazla finans eden bir banka olmaktan gurur duyuyoruz. ‘Bordosu mavisi, bonusun harbisi’ sloganıyla çıktığımız yolda Trabzonspor’a her yıl 2-3 milyon liranın üzerinde kazanç sağlanacağını düşünüyoruz” dedi.

Ateş, Trabzonspor Bonus Kart’ta hedeflerinin ilk yılda 100 bin rakamını aşmak olduğunu ifade etti. Başkan Sadri Şener de her Trabzonsporlunun bu karttan alması gerektiğini ifade etti. Teknik Direktör Şenol Güneş de konuşmasında, kartın Trabzonspor’a çok önemli kazanımlar getireceğine inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Başkan Şener, Denizbank Genel Müdürü Ateş’e, üzerinde “Ts-Bonus 61” yazılı forma hediye etti. Beyazıt Öztürk’e de Teknik Direktör Güneş isminin yazılı olduğu forma verdi.

ESPRİLER HAVADA UÇTU

Bu arada, imza törenini ardından fotoğraf çektirilirken espriler havada uçuştu. Sunucunun Beyaz’ın Yattara’ya 2 yıldır programına davet ettiğini söylemesi üzerine, “Ben davet etmiyorum, 2 yıldır siz göndermiyorsunuz” diye takıldı. Yattara’yı şovuna katılmaya ikna eden Beyaz, Şenol Güneş’in transfer teklifi yapması üzerine de şu diyalog yaşandı:

Güneş: Beyaz’ın fiziği iyi onu transfer edebiliriz.

Beyaz: Nerede oynarım hocam?

Güneş: Kilona bakarız.

Bu arada söze giren Yattara da Beyaz’a “Senin yerin benim yanım. Yani yedek kulübesi” diye takıldı.

Beyaz da “O zaman ikimizde yedek kulübesinde otururuz. Ben yedeğin yedeği olurum” cevabını verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu