GündemTransfer

Trabzonspor, Karşıyaka’lı Aykut Akgün ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Karşıyakaspor’dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Akgün ile sözleşme imzaladı.

Aykut Akgün, Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde düzenlenen törenle kendisini 5 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman, burada yaptığı konuşmada, yeni sezon öncesinde önemli transferler yaptıklarını söyledi.

Emin Kahraman, Aykut Akgün’ün genç ve başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, “Aykut daha önce bizim alt yapımızda oynamıştı. Sonra ayrılmıştı. Şimdi tekrar bize geri döndü. Bugünkü performansını daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Yaptığımız transferlerle önemli işler yaptık. Son yılların en önemli transferlerini gerçekleştirdik. Türkiye’de şampiyonluk yaşamak istiyoruz” dedi.

Aykut Akgün; Bu yıl hem ligde hem Avrupa da kupa getirmek için çalışacağız

Genç futbolcu Aykut Akgün ise zor bir transfer süreci yaşadıklarını ifade ederek, “Transferim son bir aydır konuşuluyordu. Son bir iki üç ün içersinde Asbaşkanımız Nevzat Şakar, bu işin olması için çok uğraştı. İki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyonluk geçen sezen kıl payı kaçmıştı. Bu yıl ise hem ligde hem Avrupa da kupa getirmek için çalışacağız. Elimizden geleni değil gelmeyeni de yapacağız. Bunu yaparsak başarılı olacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman, Aykut Akgün’e TrabzonCell hattı hediye etti. Bu arada Aykut Akgün’ün yeni sezonda 24 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

Öte yandan, Trabzonspor, pazartesi günü başladığı yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde devam ediyor. Trabzonspor’un bugünkü idmanında tedavisi süren kaleci Onur takımdan ayrı koşu yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı ikinci antrenmanla sürdürecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu