FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Trabzonspor Yönetimi; Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama hedef saptırmaya yönelik, demagojik unsurlar içeriyor

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Kulübü’nün yaptığı açıklamanın ‘hedef saptırmaya yönelik, demagojik unsurlar içerdiğini’ savundu.

İki kulüp arasında, milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’e yönelik söylediği iddia edilen üzerinden başlayan tartışma sürüyor.

Trabzonspor Yönetimi’nden konuya ilişkin yapılan sert açıklamaya, Fenerbahçe Yönetimi de bugün yaptığı bir açıklama ile cevap verdi.

Bu gelişmeler üzerine Trabzonspor yönetimi de yeni bir açıklama daha yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Emre Belözoğlu’nun bir gazetedeki beyanatlarının ardından kulüpçe yapılan değerlendirmeye istinaden Fenerbahçe’den gelen cevabın büyük bir dikkat ve ilgiyle takip edildiği belirtildi.

Fenerbahçe yönetimin açıklamalarının hedef saptırmaya yönelik olduğu ileri sürülen açıklamada, “Hedef saptırmaya yönelik, demagojik unsurlar içeren bu açıklamayla ilgili polemiğin daha fazla uzatılmasından yana olmadığımızı kamuoyuna bildirir, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bahsedilen Disiplin Yönetmeliği’ni nasıl uygulayacağının tarafımızca beklendiğinin bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verildi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu