DünyaFutbolGündem

UEFA Disiplin Kurulu ceza yağdırdı!..

UEFA Disiplin Kurulu ceza yağdırdı!.. UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’ye şok cezalar verdiği son toplantısında birçok dosyayı karara bağladı. Zlatan Ibrahimoviç, Cesar Navas ve İtalyan kulübü Lazio’ya da cezalar geldi.

UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’ye şok cezalar verdiği son toplantısında birçok dosyayı karara bağladı. Zlatan Ibrahimoviç, Cesar Navas ve İtalyan kulübü Lazio’ya da cezalar geldi. Ntvspor’un haberine göre, UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Paris Saint Germain’in yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic’e 2 maç ceza verdi.

İsveçli golcü, Şampiyonlar Ligi’nde Valencia ile deplasmanda oynanan maçta Guardado’ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmüştü. Ibrahimoviç, Valencia rövanşının yanı sıra, takımının tur atlaması halinde çeyrek final ilk maçında da oynayamayacak.

Disiplin Kurulu’nun ağır ceza verdiği diğer isim Rubin Kazan’lı Cesar Navas oldu. Gökdeniz Karadeniz’in İspanyol takım arkadaşı, Atletico Madrid ile yapılan UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçıda gördüğü kırmızı kart sebebiyle 3 maç ceza aldı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur’unda Borussia Mönchengladbach’ı eleyen Lazio’ya da iki maç seyircisiz oynama cezası verildi. İtalyan ekibine ceza, 2-0 kazandıkları Mönchengladbach rövanşında “Sahaya yabancı madde atmak, ırkçı söylemler ve yetersiz organizasyon” gerekçeleri ile geldi. İtalyan kulübü ayrıca 40 bin euro para cezası ile cezalandırıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu