GündemTransfer

Gökhan Ünal 3 yıl aradan sonra Kayserispor’a döndü

Kayserispor’da gol kralı olan Gökhan Ünal, 3 yıllık aradan sonra yeniden eski takımına döndü. Gökhan Ünal, 3 yıl önce Trabzonspor’a oradan da Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında, Gökhan Ünal’ın Kayserispor’da gol kralı olduğunu ve mili takımda oynadığını hatırlattı.

Takımın eski kaptanı ve gol kralını yeniden görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Süleyman Hurma, ”Kral, yeniden tahtına döndü. Gökhan’ı özlediğimiz futboluyla yeniden kulübümüzde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Gökhan Ünal da 3 yıllık aradan sonra yeniden Kayserispor’a dönmenin heyecanını yaşadığını açıkladı. Buraya emekli olmaya gelmediğini ve yaşının genç olduğunu aktaran Gökhan, Kayserispor’dan buruk ayrıldığını, gittiği takımlarda mutluluğu bulamadığını ve hiçbir şeyin istediği gibi olmadığını söyledi.

Gökhan Ünal; Buraya emekli olmaya gelmedim. Daha 28 yaşındayım ve yapacak çok işim var

Gökhan Ünal, ”Ben burada gol kralı oldum ve mili takımda oynadım. Buradan ayrılınca hiç birşey istediğim gibi gitmedi. Burada yeniden eski günlere dönüp yine gol kralı olabilmek için mücadele edeceğim. Bana gösterilen sevgi ve yeni teknik direktör Şota ile birlikte ortaya konan hedefler nedeniyle buraya geldim. Buraya emekli olmaya gelmedim. Daha 28 yaşındayım ve yapacak çok işim var” dedi.

Gökhan, daha sonra Kadir Has Stadı’nın yeşil zeminlerine çıktı. Burada tribünlerde bekleyen taraftar, Gökhan için tezahüratlarda bulundu. Kulüp Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Gökhan Ünal’a Kayserispor forması giydirdi.

Kayserispor ile 2 yılık sözleşme imzalayan Gökhan Ünal, 2005-2006 futbol sezonunda Kayserispor formasıyla gol kralı olmuştu. Gökhan, Kayserispor’dan sonra Trabzonspor ve daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olmuş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da da kiralık olarak forma giymişti.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu