FutbolGündem

Ergun Gürsoy; Adnan Polat ve yönetimini ibra etmemek etik değil

Galatasaray ’ın eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, “İbra etmemeyi, etik bulmuyorum. Doğru değil. Ben ibra edeceğim; ama yönetimin içten yıkılmış olması, 6 tane arkadaşın birbiriyle konuşmuyor olması ya da bazılarının istifa etmiş olması bu sürecin bitmiş olduğunu gösteriyor. Sanırım başkan gereğini yapacaktır” dedi.

Galatasaray’ın eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Ünal Aysal ’ın olasılı bir seçimde aday olup, seçilmesi durumunda kulübe çağ atlatacağını iddia etti. Gürsoy, Galatasaray’da Başkan Adnan Polat ve yönetiminin, içinde bulunulan tablo itibariyle süreci tamamladığını belirtti.

‘Ünal Aysal başkan adayı olursa çok sevinirim’ diyen Ergün Gürsoy, Radyospor ’a yaptığı açıklamada, “Ünal Aysal, başkan adayı olursa sevinirim. Yakından tanıdığım birinsan, kalitesi kapasitesi, iş adamlığı buna müsait. Oluşturacağı yönetim de kendi gibi kuvvetli olacaktır. Galatasaray’ın çağ atlamasına vesile olabilir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ‘da Başkan Adnan Polat ve yönetiminin, içinde bulunulan tablo itibariyle süreci tamamladığını belirten, Ergun Gürsoy, “İbra etmemeyi, etik bulmuyorum. Doğru değil. Ben ibra edeceğim; ama yönetimin içten yıkılmış olması, 6 tane arkadaşın birbiriyle konuşmuyor olması ya da bazılarının istifa etmiş olması bu sürecin bitmiş olduğunu gösteriyor. Sanırım başkan gereğini yapacaktır” şeklinde konuştu.

Ergun Gürsoy; Hagi başarılı değil; takımın 1.5 senesine mal oldu

Hagi ’nin başarısız birteknik direktör olduğuna işaret eden Ergun Gürsoy, ilk gelişinde de Ümit Karan ‘ı kadro dışı bıraktığında olumsuzluk yaşandığını belirterek şunları söyledi; Hagi, son basın toplantısında söylediklerini ilk defa söylemiyor; bizim dönemimizde de söylemişti. Ümit Karan ’ı kadro dışı bırakmıştı, taraftar aleyhte tezahürat yapınca bunu bizden bildi.

Biz mukavelesinin gününü bekledik. Bekleyip, sezon sonunda el sıkışmaktan başka çare yok. Birinci gelişinde faydalı olmadı. İkinci gelişinde de, apar topar getirildi, Galatasaray ’ın birbuçuk senesine mâl oldu. Futbolculuk döneminde yaptıkları inkâr edilemez. Galatasaray ’ı 5 sene başarıdan başarıya koşturdu; ama teknik direktörlükte başarılı olamadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu