FutbolGündem

Başkan Ünal Aysal’dan ilk icraat; Fatih Terim ile masaya oturdu

Galatasaray’ın yeni başkanı Ünal Aysal, transfer taarruzuna erken başladı. Ünal Aysal, 2011-12 futbol sezonunda teknik direktörlük görevi için ilk teklifi Fatih Terim’e sundu.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’da başkan Ünal Aysal ve yönetici Ali Dürüst, Fatih Terim ile biraraya geldiler. Rekor oyla Galatasaray’ın yeni başkanı seçilen Ünal Aysal ve ekibi teknik direktör konusunda Fatih Terim’e yöneldi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerden Ali Dürüst’ün bugün öğlen saatlerinde Fatih Terim’le bir araya geldiği ve sözleşme konusunda görüştükleri öğrenildi. Aysal ve Dürüst kulübün resmi teklifini tecrübeli teknik adama iletti.

Gelen bilgiler her iki tarafın da görüşmeden olumlu ayrıldığı yönünde fakat henüz resmi bir anlaşma yok. Galatasaray Martin Jol ve Eric Gerets ile de görüşmelerde bulunmuştu. Fatih Terim, Ünal Aysal’ın teklifini kabul etmesi halinde Galatasaray’daki üçüncü dönemine başlayacak.

Ali Dürüst, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Fatih Terim ile ortak paydalarının Galatasaray olduğunu ifade ederek, “Kendisi 6 ay önce ailevi durumu nedeniyle Türkiye’de çalışmayacağını açıklamıştı. Ancak, bizim görüşmemiz olumlu geçti. Bununla beraber henüz biten bir şey de yok” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu