FutbolGündem

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas iddialı konuştu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2 kaliteli oyuncuyla görüşmelerinin devam ettiğini, bu oyuncuları almak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Büyük bir çalışma içindeyiz. Ara transfer döneminde bu işler kolay olmuyor. İki oyuncu ile ciddi şekilde ilgileniyoruz. Kulüp Başkanımız İbrahim Kızıl da bu konuda büyük fedakarlık yapıyor.
Yapacağımız bu transferlerle takım iki üç sene transfer yapmayacak duruma gelecek. Takımın iskeleti oluşacak, ciddi bir takım olacak” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: Lig bu sezon çok zorlu geçiyor

Ligin bu sezon çok zorlu geçtiğini belirten Kafkas, bu hafta sonu Kayserispor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını, iki ekibin de kendine göre eksikleri bulunduğunu ifade etti. Kafkas, “Biz, oynayan arkadaşlarımızın eksikleri aratmayacağını düşünüyoruz. Her iki takım da doğal olarak kazanmak isteyecek. Saha ile seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Tolunay Kafkas: Tekrar toparlanacağız

Son iki haftada beklemedikleri mağlubiyetler aldıklarını kaydeden Kafkas, “Tam ‘takım rayına girdi’ derken iki mağlubiyet aldık. Gördüğümüz kırmızı kartlar da oldu. Bu kartlar bizi olumsuz etkiledi. Bu iki maçı da tam kadro ile tamamlasaydık belki sonuç farklı da olabilirdi. Ama olumsuz düşünmeye hakkımız yok. Kalan son iki maçta puanlar alarak tekrar toparlanacağız. Lige verilen arada da takıma katacağımız iki oyuncu ile ikinci yarıya daha iyi başlayacağız” dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sürekli olarak genç oyunculara şans verdiğini, geçen hafta Gökhan’ı denediklerini, bundan sonra da İbrahim Ferdi’yi kazanmak için ona şans vereceğini anlattı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu