FutbolGündem

Gençlerbirliği Kaptanı Serdar; Bursaspor’u yenmek istiyoruz

Gençlerbirliği kaptanı Serdar Kulbilge, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Bursaspor’u yenerek taraftarlarına 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi.

Ligde ilk yarının son karşılaşmasında Bursaspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği, son şampiyonu evine puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick yönetiminde Bursaspor karşılaşmasının taktik çalışmasını gerçekleştiren başkent ekibi, İlhan Cavcav Tesisleri’nde kampa girdi. Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanın’da Galatasaray’ı mağlup eden Gençlerbirliği, Bursaspor’u da yenerek ilk yarıyı moralli kapamak istiyor.

Gençlerbirliği kaptanı Serdar Kulbilge; Son şampiyonu yenmek istiyoruz

Bursaspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan kaptan Serdar Kulbilge, önemli ve zor bir karşılaşma oynayacaklarına dikkat çekerek, “Son şampiyonu yenmek istiyoruz. Kendi evimizde oynamanın avantajını kullanacağız. Galatasaray’a karşı aldığımız galibiyetin tesadüf olmadığını göstermeliyiz. Bursaspor da kazanmak için oynayacak. Ama bizim daha çok puana ihtiyacımız var. İlk devrenin son karşılaşmanı kazanıp taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu