FutbolGündem

Gheorghe Hagi; Gaziantepspor’u yenmek istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları karşılaşmaya kazanmak için gideceklerini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri ‘nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gheorghe Hagi, yarın akşam karşılaşacakları Gaziantepspor maçını kazanmak istediklerini kaydetti. Rakipleri ile Ziraat Türkiye Kupası ‘nda geçtiğimiz hafta içinde karşılaştıklarını ifade eden Hagi şöyle konuştu;
Çok iyi tanıdığımız çok zor bir rakibe karşı zor bir maça çıkacağız. Gaziantepspor ’la daha önceden oynadığımız maçlardan dolayı birbirimizi çok iyi tanıyoruz.

Hagi; Gaziantepsporla aramızda sırlar kalmadı

Aramızda sırlar kalmadı. Bence şu ana kadar Gaziantepspor ‘la oynadığımız tüm maçlar güzeldi. Kazanmak isteyen iki takım olacak sahada. Biz tabi ki bu deplasmana kazanmak için gidiyoruz. İyi bir oyun sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Kupa maçındaki son 20 dakikada olduğu gibi bir fırsat tanımayacağız. İyi bir maç çıkaracağımızı ümit ediyorum.

Hafta içinde takımından birçok futbolcunun milli takımlara gittiği için sıkıntı yaşadığını ifade eden Hagi sözlerini şöyle sürdürdü;
Bu haftanın tek sıkıntısı birçok oyuncumuzun milli takıma gitmesinden ötürü tam kadro olarak çalışamamızdı. Sadece bugün çalışabildik tam kadro olarak. Sakatlıklardan dönen arkadaşlarımız da olmuştu, bu nedenle hafta içi hep birlikte çalışabilseydik daha iyi olurdu. Gaziantep’ten 3 puanla dönebilmek için yola çıkıyoruz. Açık bir maç olacak, iyi bir rakibe karşı oynayacağız.

Gheorghe Hagi; Sakatlardan sadece Arda ile Pino kaldı

Hagi, takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi; Sakatlardan sadece Arda ile Pino kaldı. Barış, Gökhan, Çağlar yüzde yüz formda değil ama takımla çalışmalara başladılar. Şu anda takımda başka problem yok. Barış ’ın oynaması biraz zor çünkü hala omuzundan çekiliyor. Gökhan ve Çağlar daha iyi. Onların durumunu son antrenmandan sonra tespit edeceğiz. Hagi, sezon sonunda takıma yapılacak transferlerler konusunda yönetimle bir görüşmesinin olmadığını açıkladı.

Hagi; Stancu ‘nun transferi hakkında konuşulanlar köyde konuşulmaz

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda gündeme oturan Stancu ‘nun transferinde yaşananlarla ilgili olarak Hagi, şunları söyledi; Beni çok iyi tanıyorsunuz. Ben ciddi birisiyim. Böyle sirk içine falan girmek istemiyorum. Ciddi olalım. Köyde konuşulacak şeyler bile değil bunlar. Türkiye öyle ilerleme kaydettiki bu konuları konuşmaya gerek yok.

Daha yüksek seviyedeyiz şu anda. Stancu Romanya ’nın en iyi forvetiydi. Buraya geldi ve kendini ispat etti. Genç bir oyuncu. Avrupa’da iyi bir değeri var. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Hagi, rekabet içinde olan bir takım oluşturmak için en az 6 aya ihiyaçları olduğunu kaydetti.

Hagi; Misimovic konusunda geri dönüş yok

Basın mensuplarının kadro dışı bırakılan Misimovic ile iglili soruyu ise Hagi şöyle cevapladı; Misimovic konusunda kararımdan geri dönüş yok. Onun transfer olup olmayacağı benim konum değil. Hagi, hakemler konusunda ise asla konuşmayacağını kaydetti. Galatasaray’ın ilerleyen dönemlerde 3’lü ya da 2’li forvet oynayabileceğini dile getiren Hagi sözlerini şöyle sürdürdü;

Elimizde birçok alternatif var. 3’lü ya da 2’li forvet oynayabiliriz. Hücum hattımızda Arda ve Pino eksik. Onlar da gelince alternatiflerimiz artacak. İyi hücum oyuncularımız var. Hepsi formda olduğu zaman gol sıkıntısı yaşamayacağız. O zaman sadece topsuz olarak nasıl oynayacağımızı düşüneceğiz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu