FutbolGündem

İbrahim Hacıosmanoğlu; Trabzonspor’un devrime ihtiyacı var!..

İbrahim Hacıosmanoğlu; Trabzonspor’un devrime ihtiyacı var!.. Trabzonspor’da olağanüstü genel kurula doğru gidilirken başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, kulübün düzenini değiştirecek bir başkan ihtiyacı olduğunu savunurken Trabzonspor’un yeni bir devrime ihtiyacı olduğunu söyledi.

Trabzonspor’da olağanüstü genel kurul kararı öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan eski kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’un köklü bir değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var” dedi. Ntvspor’un haberine göre, Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararı alan başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, sağlıklı bir karar aldıklarını ifade etti.

Trabzonspor’un hem saha içi hem dışında bu düzenini değiştirecek bir başkana ihtiyaç duyduğunu öne süren Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’un bundan sonraki sürecinde her zaman söylediğim gibi köklü değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var. Devrimi yapacak iradeyi ortaya koyacak başkana ihtiyaç var. Trabzonspor’un gücü bu ülkede herkes tarafından biliniyor ama kullanmasını bilmek lazım” diye konuştu.

Trabzonspor’un kalıcı başarıları yakalayamadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti; Biz başkan olduğumuz zaman herkesi Trabzonspor’un etrafında toplamanın mücadelesini vereceğiz. Allah nasip ederse göreve gelirsek bunların nasıl olacağını eylemlerimizle gerçekleştireceğiz. Trabzonspor’u dert edinenlerle beraber bu değişimi hayata geçireceğiz. Çünkü biz Trabzonspor’umuzu kendimize dert ediniyoruz. Kongre süreci hayırlı olsun. Futbolcu kardeşlerimizin de mazeretleri yok.

Küme düşme sözüyle anılması, Trabzonspor için bir züldür. Bulunduğu bu konumdan takımı ivedilikle çıkarmaları gerekiyor. Trabzonspor’un asıl sahibi taraftarlar da takıma katkıyı sınırsız şekilde sürdürsünler. Trabzonspor’un köklü değişimlerini hayata geçirdikten sonra bu ülkede nerelere geleceğini inşallah hep birlikte yaşayacağız. Türk futbolunun da değişime ihtiyacı var. Bu iradeyi de ortaya koyacağız.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un Orduspor ile 12 Nisan Cuma oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere kente geleceğini de sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu