DünyaFutbolGündem

Javier Zanetti de futbola veda ediyor!..

Javier Zanetti de futbola veda ediyor!.. Inter’in 41 yaşındaki yıldız oyuncusu Javier Zanetti sezon sonunda futbol bırakacak. Yıldız oyuncu geri kalan hayatına da futbol dünyasında devam etmek istiyor…

1992 yılında başladığı profesyonel futbol kariyerinde 22. senesini dolduran Javier Zanetti sezon sonunda futbolu bırakacak. Ajansspor.com’un haberine göre, La Nacion’a açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu artık futbolu bırakmanın zamanı geldiğini söylerken, “Futbol bana çok şey kattı. Geçirdiğim ağır sakatlıktan sonra tekrar eskisi gibi sahalara geri dönebileceğimi göstermek istiyordum, bunu da başardım. 41 yaşında futbolu bırakmak paha biçilemez” dedi.

Futbol oynamayı kesinlikle özleyeceğini söyleyen Zanetti, “Beni korkutan şey boş zamanlarımı nasıl değerlendireceğim. Ama ben zaten hayatıma futbolla devam etmek istiyorum ve bunun da beni canlı tutacağını düşünüyorum” diye konuştu.

1995 yılında Inter’e transfer olan Javier Zanetti beş Serie A, bir UEFA Kupası, bir Şampiyonlar Ligi, dört İtalya Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu