FutbolGündem

Şimdi de Beşiktaş formalı Hüseyin Göçek!..

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaray formalı fotoğrafının ardından Beşiktaş Galatasaray derbisinde kötü bir yönetim gösteren hakem Hüseyin Göçek’in şimdi de Beşiktaş forması giydiği ileri sürülen bir fotoğrafı medyaya servis edildi.

Beşiktaş – Galatasaray derbisinin olay adamı Hüseyin Göçek’in Süper Final öncesinde sosyal medyada dolaşan Galatasaray formalı fotoğrafının ardından bu kez de Beşiktaş formalı fotoğrafı ortaya çıktı.

Galatasaray Genç Takımı’nda basketbol oynayan ve ardından Ülker’e geçen Hüseyin Göçek, sporcu kariyerine nokta koymuş ve hakemliğe başlamıştı. O yıllarda giydiği Galatasaray forması yüzünden “Fanatik Galatasaraylı” olmakla itham edilen Hüseyin Göçek’in 1989 yılında Beşiktaş Yıldız Futbol Takımı’nın antrenmanlarına katıldığı iddia edildi.

Hüseyin Göçek’in Beşiktaş formalı fotoğrafı servis mi?

Hüseyin Göçek’in Galatasaray formalı fotoğrafının yayılmasının ardından derbide gösterdiği kötü performansın Beşiktaş cephesinde büyük tepkiye ve İnönü’de olaylara yol açması üzerine Beşiktaş formalı fotoğrafın bir anda medyaya düşmesi akıllara soru işaretleri getirdi. İddialara göre Türkiye Futbol Federasyonu, Hüseyin Göçek üzerine yapışan “Galatasaraylı” etiketini silmek için bu fotoğrafı ortaya attı.

Yıldız takımı antrenmanı değil!

NationalTurk olarak görüşlerini aldığımız Beşiktaşlı altyapı hocaları ise söz konusu fotoğrafın siyah-beyazlı kulübün hiçbir yaş kategorisine ait olmadığını söyledi. Fotoğrafa dikkatli bakıldığında her yaş grubundan çocuğun farklı kıyafetlerle koşu yaptıkları vurgulandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu