FutbolGündem

Bu seferde Türkiye’den Almanca manşet!..

NationalTurk’un Almanya Temsilciliği bir ilke imza atarak bu seferde Almanca manşetle gündeme damgasını vurdu.

Yıllarca Alman basını, Türklerle olan dostluğunu göstermek için iki ülkeyi ilgilendiren haberlerde Türkçe manşetler atarak olaya ve gündemin ciddiyetine dikkat çekerdi. Bu akşam oynananacak Almanya-Belçika maçının Türkiye için taşıdığı önemi vurgulamak için bu seferde Medya Oluşum Grubu’na bağlı yurt dışında geniş bir okuyucu kitlesine sahip NationalTurk Gazetesi’nin Köln Bürosu haberi Almanca manşetle duyuyarak dikkati çekti.

İşte NationalTurk’ün Köln’den verdiği haberin ayrıntıları;

Euro 2012 elemelerinde Türkiye için kader maçında Almanya Belçika’yı konuk edecek. Türkiye-Azerbaycan maçında kulaklar Almanya’da olacak. Mesut Özil oynuyor.

Köln / NationalTurk – Düsseldorf’ta Türkiye saatiyle saat 20.00’de başlayacak maçta, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’de forma giyecek. Almanya Belçika maçı ( Deutschland Belgien Düsseldorf ) öncesinde Panzerlerin en büyük motivasyonu alacakları bir galibiyetle tariha geçecek olmaları. Eğer gruptan 1. olarak çıkmayı ve 2012 Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi garantileyen Almanya Belçika karşısında sahadan galibiyetle ayrılırsa, büyük bir başarıya imza atarak, eleme gruplarında 10 ‘da 10 galibiyet alan ilk takım olacak. Belçika için Almanya karşısında alınacak galibiyet Ukrayna-Polonya bileti anlamına geliyor.

Deutschland Belgien Türkei / Almanya Belçika Türkiye için kader maçı

Maçın dramatik yönü ise Mesut Özil’in Belçika’yı yeneceğiz açıklamasının ardından ortaya koyacağı performans olacak. Gelesenkirchen doğumlu Türk ailenin çocuğu Mesut, belçika’yı yenip Türkiye ile 2012 Avrupa Şampiyonası’na beraber gitmek istediklerini söylemiş, Alman Milli Takımı patronu Joachim Löw’de İstanbul’da oynana ve Almanya’nın Türkiye’yi 3-1 yendiği maçın ardından Belçika’yı da yeneceğiz demişti.

Haydi ” Auf gehts Super Deutschland schiess ein Tor ” diyoruz ve Almanya’ya ve Mesut Özil’e başarılar diliyoruz.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu