DünyaFutbolGündem

Roberto Carlos, Anji Mohaçkale’de oyuncu-antrenörlük görevini üstlendi

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos, Anji Mohaçkale’de oyuncu-antrenörlük görevini üstlendi. Carlos, takımı geçici olarak teknik direktörlük koltuğuna oturtulan Gordeyev Lvoviç ile birlikte çalıştırıcak.

Sezon başında Samuel Eto’o’yu renklerine katarak büyük ses getiren Anji Mohaçkale, Roberto Carlos-Yuri Zhirkov gibi yıldızlarına karşın Rusya Premier Ligi’nde istediği noktadan uzakta kaldı. Ntvspor.net’in haberine göre, takımın 26. hafta sonunda 41 puanla 7. sıraya demir atması üzerine teknik direktör Gadji Gadjiev ile yollar ayrıldı.

Yönetim, yeni bir teknik direktör bulununcaya dek takımı Gordeyev Lvoviç ve oyuncu antrenör unvanı ile Roberto Carlos’a emanet etti. Kulübün resmi internet sitesinde de Brezilyalı deneyimli oyuncunun resmi, teknik heyet bölümüne konuldu ve altına oyuncu-antrenör yazıldı.

Görevinden ayrılan Gadjiev’e başarılar dileyen kulüp yönetimi’nin resmi sitede yer alan açıklamasında, “Takımımızı önümüzdeki maç için Gordeyev Andrei Lvovich ve Roberto Carlos oyuncu antrenör olarak çalıştıracaktır” denildi.

Dolar milyarderi sahibi sayesinde atılım yapmayı hedefleyen Anji Mohaçkale, Dağıstan’daki şiddet olayları yüzünden antrenmanları Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında yapıyor. Takım buna karşın, iç saha maçlarını antrenman tesislerine 1500 kilometre uzaklıktaki Mohaçkale’de oynuyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu