FutbolGündem

Bandırmaspor’dan “Yaman” başlangıç

Bandırmaspor lige 3 puanla başladı. Teknik direktör Fuat Yaman’ın talebeleri, ortaya koydukları futbolla göz doldururken hem lige iyi bir başlangıç yaptılar hemde Lig TV’den canlı olarak yayınlanan ilk 2. Lig maçı olarak da tarihe geçti.

Bandırmaspor, Fethiyespor’u Sezai ve Ali Serin’in golleriyle 2-1 yendi. konuk ekibin tek sayısı Emre Yıldırım’dan geldi. Bandırmaspor ile Fethiyespor arasında oynanan maç Lig TV’den canlı olarak yayınlanan ilk 2. Lig maçı olarak da tarihe geçti.

Maçtan dakikalar;

-Fethiyespor sezonun ilk maçına düz beyaz forma ile çıkarken evsahibi Bandırmaspor ise bordo-siyah forma ile sahada yer aldı.

57.dakika: Orta sahada kazanılan serbest vuruş sonrasında topla ceza sahası içerisinde buluşan Sezai Demircan kaleci Bülent Ataman’ın yanından topu ağlarla buluşturdu ve takımı Bandırmaspor’u 1-0 öne geçirdi.
65.dakika: Gelişen Bandırmaspor atağında sağ taraftan Zafer’in ortası ile arka direk önünde topla buluşan Ali Serin yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı.
83.dakika: Kullanılan korner sonrasında topla buluşan Onur Okan 2 oyuncuyu geçtikten sonra ceza sahası çizigisi üzerinde topu Emre’nin önüne bıraktı. Oyuna yeni giren Emre Yıldırım’ın vuruşu Bandırmasporlu oyunculara da değerek ağlarla buluştu: 2-1

Stat: Bandırma 17 Eylül
Hakemler: Mesut Çarık, M.Kağan Bingöl, Turgut Evran
Bandırmaspor: Kılıçarslan Topuz, Adem Çalık, Ercan Göç, Ali Serin, Koray Öztürk, Celal Aras, Bülent Bal, Sinan Yitmez (85.dakika Serdar Samatyalı), Zafer Kargoğlu, Mesut Özkaya (46.dakika Yunus Akman), Sezai Demircan (70.dakika Recep Berk Elitez)
Fethiyespor: Bülent Ataman, Yaşar Kabakçı, Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Uğur Aktaş, Halil Karataş, Murat Türkkan (60.dakika Hasan Ahmet Sari), Onur Okan, Ekrem Sarıçam, Suat Mutlu (76.dakika Emre Yıldırım), İlkay Demir (83.dakika Anıl Abanoz)
Goller: 57.dakika Sezai Demircan, 65.Dakika Ali Serin (Bandırmaspor) 83.dakika: Emre Yıldırım (Fethiyespor)
Sarı Kart: 47.dakika Yaşar Kabakçı, 48.dakika Uğur Aktaş, 57.dakika İlkay Demir (Fethiyespor)

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu