FutbolGündem

Başkan adayı Alp Yalman’dan çarpıcı açıklama; Aday olması beklenen Cemal Özgörkey için ‘Yeri ve zamanı mı sormak istiyorum!..

Galatasaray’da Olağanüstü Genel Kurul öncesinde resmi olarak tek aday olarak görünen Alp Yalman, aday olması beklenen Cemal Özgörkey için ‘Yeri ve zamanı mı sormak istiyorum’ dedi.

Radyo 24 Spor’da Bülent Yüksel’in hazırlayıp sunduğu programa canlı olarak bağlanan Galatasaray eski başkanı ve başkan adayı Alp Yalman, sarı kırmızılı kulübün gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Alp Yalman, Galatasaray’da kimsenin zorla başkanlık koltuğuna oturtulamayacağını ifade ederek “Galatasaray’da hiçbir görev yerde kalmaz. Allah vermesin yarın kaosa kadar gidebilecek bir durum var. Galatasaray böyle şeylere hem alışık değil hem layık değil. O yüzden aday oldum” dedi.

Bülent Yüksel’in Galatasaray ileri gelenlerinin İnan Kıraç, Ali Dürüst gibi isimler etrafından birleşme girişimlerini hatırlatarak “Neden Alp Yalman değil de Ali Dürüst” şeklindeki sorusu karşısında Alp Yalman “Ben de merak ediyorum” demekle yetindi.

Alp Yalman: Çekilmeyeceğim

Başkan adayı Yalman, son gün adaylıktan çekileceği yönündeki söylentiler hakkında ise “Bunları konuşanlar endişeye düşmüş olabilirler. Böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Çekilmeyeceğim. Böyle bir şey söz konusu değil” ifadelerini kullandı. Seçim takviminin çok sıkışık olduğu yönündeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise Alp Yalman “Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan başkanın bunu düşünmüş olması lazım. Aldığı kararların nereye nasıl gideceğini Galatasaray’ı hangi platforma düşüreceğini onun düşünmesi lazım. Galatasaray başkanları genelde yanlış düşünmezler. O böyle bir seçim ortamının hazırlık için kafi olduğunu düşünüyorsa öyledir. Galatasaray’da hiçbir şey gayri ciddi olmaz” diye konuştu.

Cemal Özgörkey benim küçüğüm

Alp Yalman, Ünal Aysal’ın dün havaalanında aday olacağını açıkladığı Cemal Özgörkey hakkında ise şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

“Cemal çok sevdiğim bir arkadaşım, benim küçüğüm. Dostluğumuz var. Galatasaray’a hizmet verebilecek insanlar içinde Cemal de var. Aday olması doğal. Yadırgamıyorum. Sadece sormak istiyorum yeri ve zamanı mıydı?”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu