FutbolGündem

Eski yönetici Taner Aşkın, Ünal Aysal ve yönetimini topa tuttu; Şeffafız diyorsunuz, bırakın şeffaflığı, transparan olun yeter!..

Eski yönetici Taner Aşkın, Ünal Aysal ve yönetimi topa tuttu; Şeffafız diyorsunuz, bırakın şeffaflığı, transparan olun yeter!.. Galatasaray’da kapalı kapılar ardında yapılan Divan Kurulu Toplantısı’nda eski yönetici Taner Aşkın’ın mevcut yönetimi topa tuttuğu öğrenildi. Aşkın yönetime, “Şeffafız’ diyorsunuz, bırakın şeffaflığı, transparan olsanız razıyım” dedi.

Galatasaray’da iki gün önce teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine basına kapalı gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı’nda yaşananlar yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Herkesin çok yumuşak bir ortamda geçtiğini düşündüğü toplantıya, eski yönetici Taner Aşkın’ın mevcut yönetime yaptığı eleştirilerle ve kullandığı ifadelerle damga vurduğu ortaya çıktı. Habertürk’ün haberine göre; Aysal ve yönetimini topa tutan Aşkın’ın özellikle son dönemde mali konularda izlenen yol ve Drogba – Sneijder transferlerine göndermede bulunarak şu sert ifadeleri kullandığı öğrenildi:

‘KONUYU MAHKEMEYE TAŞIRIM’

“Her şeyi sermaye artırımına bağladınız, yanlış hesap yaptınız. Şimdi ne yapacaksınız? Kim istemez Drogba’yı Sneijder’ı? Bu transferleri gündemi değiştirmek ve olanı biteni kapatmak için yaptınız. ‘Şeffafız’ diyorsunuz, bırakın şeffaflığı, transparan olsanız razıyım. İçinizdeki gömlek görünsün yeter. Göle maya çaldınız, tutmazsa Allah kerim. Battı dediğiniz şirketi iki kere batırdınız. 65 ve 85 milyon dolar olmak üzere iki kredi aldınız. Şimdi sermaye artırımı için yine kredi alacaksınız. Bunu Genel Kurul’a getirmeniz lazım. Yoksa ben konuyu mahkemeye taşıyacağım.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu