FutbolGündem

Fatih Terim sonunda patladı; Sabrımın da bir sınırı var, bakıyorum S.O.S. vermeye başladı!..

Fatih Terim sonunda patladı; Sabrımın da bir sınırı var, bakıyorum S.O.S. vermeye başladı!.. Ağır eleştiriler yapan Terim, “Beni tanıyanlar bilir ki, hiç olmadığı kadar açık ve şeffaf biriyim. Sabrımın da bir sınırı var, bakıyorum S.O.S. vermeye başladı” diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Roman ya maçı öncesi medya mensupları ile yaptığı toplantıda son günlerde kendisiyle alakalı yapılan yorumlara sert cevaplar verdi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Terim’in sözlerinden satır başları şöyle oldu…

– Andorra maçı sonrası pek çok kesime bir ricada bulundum. Şu an tabii kimileri için bir şey ifade etmese de muzice gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Dedikodu yaparak, yorum yaptığını sanarak değil, varsa imkanı statta, yoksa imkanı dualarıyla herkesin bize yardımcı olmasını istemiştim. Fakat anladığım kadarıyla mesaj ya tam ulaşmadı ya da anlaşılmadı.

– İki kesime dikkat çekmek istiyorum. Türk spor kamuoyu, lütfen tahmini rüyasını bilgiymiş gibi sunan duyumcu-yorumcu ve dedikoduculardan uzak durun. Ve medya yöneticileri, futbol bildiğini iddia eden, size kısa vadede reyting getirmeye çalışan kişileri ya uzaklaştırın, ya da ek iş verin.

‘BİZ KAYBETMEKTEN KORKMUYORUZ’

Sanılmasın ki eleştiriye açık değiliz. Yapıcı, bilgiyle harmanlanmış şeylere her zaman açığız. Beni tanıyanlar bilir ki, hiç olmadığı kadar açık ve şeffaf biriyim. Sabrımın da bir sınırı var, bakıyorum S.O.S. vermeye başladı.

– Biz kesinlikle kaybetmekten korkmuyoruz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Buraya kazanmaya geldik. Romanya kaliteli bir takım ama onların değil bizim ne yapacağımız önemli. Türk milli takımı olarak da kulüpler düzeyinde de böyle maçlar oynadık. Ben her şekilde muvafffak olacağımızı düşünüyorum.

– Biz Romanya’nın gruptaki hatrını bilip, saygı duyuyoruz. Maçtan önce 7-8 ishal ve grip futbolcumuz var. Ama maçı öyle istiyorlar ki, hepsi idmana çıktı.

2020’den çok ümitliydim

Olimpiyatların ev sahipliği seçimini, TV başında izledim. Ben de çok ümitliydim. Fakat beklentilerimizin dışına düştük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Halkımıza borçluyuz

Romanya maçı öncesi konuşan Burak Yılmaz, “Tüm maçlardan galip ayrılsak da, başarının geleceğinden emin olmadığımız bir ortam var. Hocamıza ve halkımıza borçlu olduğumuzu düşünüyoruz” diye konuştu. Burak sözlerini, “Son topa kadar mücadele edeceğiz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Romanya kaliteli. Ama onların değil, bizim ne yapacağımız önemli” diyerek sonlandırdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu