Gündem

Göztepe’de Fuat Yaman sesleri

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollarını ayıran Göztepe’de yeni hoca arayışları sürüyor. Yönetimin görüştüğü isimler arasında Fuat Yaman’ın da olduğu öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig’de geride kalan 16 haftada18 puan toplayabilen ve 13. sırada kalan Göztepe’de teknik direktör Özcan Kızıltan’ın görevine son verildi. Amatör kümeye kadar düştükten sonra adeta yeniden şaha kalkan ve bu sezon yeniden yükseldiği Bank Asya 1. Lig’e Süper Lig parolasıyla başlayan Göztepe Özcan Kızıltan döneminde umduğunu bulamadı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada “Özcan hocamız, görev süresince kulübümüze karşılığı ödenemeyecek çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Geçen sezon kendisiyle kazandığımız şampiyonluk, kulübümüzün ve Türk futbolunun sayfalarına altın harflerle yazılmıştır. Bank Asya 1. Lig’de yaşadığımız bu geçiş sürecinde yaptığı katkılardan dolayı da kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Türk futbolunda çok önemli bir model olma yolunda sürekli gelişen ve büyüyen bir ivmeyle yoluna devam eden Göztepemiz’de, çok önemli bir yapı taşı olarak kulübümüzün şanlı tarihi içinde yerini almıştır. Kendisine kişiliğiyle, davranışlarıyla ve teknik adamlıkta göstermiş olduğu katkılarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarken bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyoruz” denildi.

Göztepe Başkanı İmam Altınbaş ve Futbol Direktörü Ali Gültiken yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdürürken en önemli iki adayın tecrübeli teknik adam Fuat Yaman ile geçtiğimiz haftalarda Orduspor’dan ayrılan Metin Diyadin olduğunu öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu