DünyaFutbolGündem

Monaco çıldırdı; Transfer listesinde Simeone, Costa ve Casillas var!..

Monaco çıldırdı; Transfer listesinde Diego Simeone, Diego Costa ve İker Casillas var!.. Monaco Kulübü’nün, gelecek sezon için Atletico Madrid’den teknik direktör Diego Simeone ve futbolcu Diego Costa’yı, Real Madrid’den kaleci İker Casillas’ı transfer etmek istediği iddia edildi.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) kulüplerinden Monaco’nun, gelecek sezon için İspanyol kulübü Atletico Madrid’den teknik direktör Diego Simeone’yi ve futbolcu Diego Costa’yı, Real Madrid’den de kaleci İker Casillas’ı transfer edeceği öne sürüldü.

France Football Dergisi’nin iddiasına göre, Monaco’nun sahibi Rus iş adamı Dimitri Rybolovlev, gelecek sezon takımda olmayacak İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri’nin yerine Diego Simeone’yi getirmek istiyor. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Simeone’nin, halen Atletico’dan sezon başına yaklaşık 2 milyon avro kazandığı, ancak Monaco’daki düşük vergi sisteminden dolayı Fransız kulübünde neredeyse 3 kat daha fazla kazanma şansı olduğu iddia edildi.

Haberde, Radamel Falcao’nun Monaco’dan ayrılma olasılığına karşın da Atletico Madrid’de bu sezon yıldızı parlayan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa’nın düşünüldüğü belirtildi. Costa’nın bonservis bedelinin 38 milyon avro olduğu ve başka kulüplerin de bu futbolcuyu istediği hatırlatıldı.

Monaco’nun istediği kalecinin, Real Madrid’de bu sezon 2. kaleci olan ve sadece UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası maçlarında oynatılan İker Casillas olduğu kaydedildi. Monaco’nun, Casillas’a sezon başına 7 milyon avro ödeyebileceği iddia de edildi. Monaco’nun Casillas dışında Tottenham’da forma giyen Fransa Milli Takımı’nın kalecisi Hugo Lloris ile de ilgilendiği de öne sürüldü.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu