FutbolGündem

Sadri Şener; Şu an için ligin en avantajlı takımıyız

Trabzonspor Haberleri / Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kadroya devre arasında yaptıkları takviyelerle daha da güçlendirdiklerini belirtti. Şener, ligin en avantajlı takımı olduklarını kaydetti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, sezonun ilk yarısını lider tamamlayarak ikinci yarı öncesi rakiplerine karşı ciddi avantaj elde ettiklerini ifade etti. Takımın bu üstünlüğünü sezon sonuna kadar koruyacağına yürekten inandığını kaleme alan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Yaklaşık 3 yıldır büyük özveriyle oluşturduğumuz ekibin her yıl yükselen grafik çizerek bizleri mutlu sona taşıması yönündeki beklentimiz artık üst seviyededir. Bu doğrultuda işimizi şansa bırakmamak için kadromuzu devre arasında yaptığımız takviyelerle daha da güçlendirdik” ifadelerine yer verdi.

Şuanda ligde en avantajlı takım konumunda olduklarına vurgu yapan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Bu doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede camiamızın birlik ve beraberlik anlayışında taviz vermemesi en öncelikli talebimizdir. Şu an için ligin en avantajlı takımıyız. Her şey bizim elimizde. Ligin ilk devresindeki havamızı korursak kalan mesafeyi de istediğimiz gibi kat edebiliriz. Şimdi tüm Trabzonluların, Trabzonspor çatısı altında birleşme vaktidir” ifadelerine yer verdi.

Zaman zaman oyuncu odaklı yaşanan sorunların da çok büyütülmemesi gerektiğini savunanTrabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş’in bugünü kadar olduğu gibi bundan sonra da o krizleri başarıyla yöneteceğine inandığını belirtti. Şener, yazısını şöyle tamamladı;  Biz yönetim kurulu olarak kendisine gereken tüm desteği sağlayacağız. Bu sezon tek düşüncemiz kupaları üçlemek. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatıp, Süper Kupa ile açmıştık. Şimdi ise önümüzde şampiyonluk kupası var. Buna da ulaşacak kapasitede olduğumuzu herkese gösterdik. Yeter ki ekibimizi destekleyelim oyuncularımıza ve teknik heyetimize sahip çıkalım.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu