FutbolGündem

Trabzonspor ‘da gözler Ankaragücü maçına çevrildi

Trabzonspor Haberleri / Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının ilk haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idmana izinli olan Pawel Brozek ile Piotr Brozek kardeşlerle Zafer Yelen katılmadı. Antalya’daki devre arasın kampında sakatlanan Egemen ise takımla birlikte idmana çıktı.

Bordo-mavili futbolcular idman sahasındaki takım halinde koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından, kondisyon salonundaki kuvvet çalışması yaptı. Trabzonspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı ikinci idmanla sürdürecek.

Trabzonspor, Teofilo’yu zararına satmayacak

Trabzonspor, izinsiz olarak şehri terk eden, hala dönmeyen Teofilo Gutierrez’i elden çıkartmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu futbolcu için FIFA nezdinde girişimlerde bulunan Bordo-mavili yönetim, oyuncuyu kendisi için ödenen bonservis bedelinin altında satmayı ise düşünmüyor. Yönetim, Teofilo’yu transfer etmek için ciddi bir teklifte bulunan Kolombiya Ligi takımlarından Once Calmas’ın teklifini gündeme aldı. Calmas Kulübü’nün teklifinin ise bu oyuncu için 3.2 milyon doların üzerinde bir bedeli gözden çıkarttığı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu