FutbolGündem

Şenol Güneş, Akçaabat Sebatspor’u ziyaret etti!..

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akçaabat Sebatspor kulübünü ziyaret etti.

Güneş, Bank Asya 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve aynı zamanda eski borçlarından dolayı gelen hacizle sıkıntılı günler geçiren kulüp yöneticileri ve teknik direktör Mehmet Birinci’den bilgiler aldı.

Güneş, Sebatspor’un eskiden hiçbir şeyi yokken iyi şeyler yaptığını, sonra çok şeyi olduğunu, ancak sonrasından da sıkıntılı günler geçirdiğine işaret etti. Akçaabat Sebatspor’un içerisindeki durumun üzücü olduğunu belirten tecrebeli teknik adam, kulübün el birliği ile tekrar eski günlerine döndürülmesi gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor’un uzun vadede yarışabilmesi için kendi çevresindeki takımlarla diyalog kurmasından yana olduğunu anlatan Güneş, “Bu anlamda biraz geçte olsa Sebatspor’u da ziyaret etmek istedik. Sorunlarınızı dikkate alacağız, gücümüz yettiğince maddi manevi katkılar yapmak istiyoruz. Ama günlük çözümler yerine, yeniden bir yapılanma içerisinde tüm kesimlerin katılımı ile kulüp ayağa kaldırılmalı. Bu hepimizin görevidir, aynı zaman da Trabzonspor’un da yararınadır.” dedi.

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci de tüm sıkıntılara rağmen bu sezon ligde kalacaklarını ifade etti. Güneş’i de yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Birinci, “Trabzonspor’un şuandaki konumu İnşallah lig sonunda da görürüz ve mutlu oluruz. Sebatspor takımı bir ailedir. Şenol hoca da bu ailenin en eski üyelerinden birisidir. Bu sezon bu takımı ligde tutacağız. Tüm sıkıntılarına rağmen oyuncusuna maç başına paraya ödeyen belki de tek kulübüz. Geçmişi fazla konuşmanın anlamı yok, geleceği bakmak lazım.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Şenol Güneş, Sebatspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hakkı Emiroğlu’na bir plaket verdi. Ahmet Suat Özyazıcı da Mehmet Birinci’ye flama hediye etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu