FutbolGündem

Trabzonspor yeni otobüsüne kavuştu

Trabzonspor, Anadolu Ulaşım A.Ş. tarafından özel olarak yapılan Neoplan Starliner otobüsünü teslim aldı.

Novotel’de gerçekleştirilen teslimat törenine Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş, Anadolu Ulaşım CEO’su Halil Erdoğmuş, MAN Kamyon ile Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu ile futbolculardan Serkan ile Yattara katıldı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, burada yaptığı konuşmada, bordo-mavili kulüpte daha önce görev yaptığı dönemlerde araç konusunda yaşadıkları sıkıntıları hatırlatarak, “Şimdi kulübümüzün önünde üç tane seyahat edecek araba oldu. Teknik olarak Neoplan Starliner yokuşları iyi çıkıyormuş, bizim Mercedes düz yolda hızlı gidiyormuş. Deplasmanlara çift otobüsle gitmeye başlayacağız. Yokuşları Neoplan Starliner ile düz yolları da Mercedes’le gideceğiz” diye esprili konuştu.

Konuşmasında ‘kulübün çok borçlandırıldığı’ eleştirilerine de göndermede bulunan Trabzonspor Başkanı Şener, “Bu kulübün zenginliği, borcunun çok olduğunun ifadesi gibi. Bunu da ünlemli yazın” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Şenol Güneş de yıllar önce maç seyahatleri için otobüs bulamadıklarına değindi. Güneş, firmalardan kiraladıkları, seferden geldiği için kokular içerisindeki otobüslerle maçlara gittiklerini anlattı. O günlerden bugünlere gelindiğini kaydeden Güneş, hem taraftarlara hem de sponsorlara ihtiyaçları olduğunun altını çizdi.

MAN Kamyon ile Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu, Anadolu Ulaşım CEO’su Halil Erdoğmuş da otobüsü Trabzonspor’un hizmetine tahsis ettikleri için çok mutlu olduklarını söylediler. Bu arada, Tuncay Bekiroğlu bir soru üzerine yaptığı açıklamada ise Trabzonspor Kulübü’nün hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda Başkan Sadri Şener’in listesinde yer aldığını doğruladı.

Teknik direktör Şenol Güneş ile kaptan Yattara direksiyona geçti

Konuşmaların ardından taraftar arasında protokol imzalandı. Daha sonra ise Trabzonspor için özel olarak hazırlanan otobüsün önünde toplu fotoğraf çektirildi.

Teknik Direktör Güneş ile takım kaptanı Yattara ise direksiyona geçerek basına poz verdi. Trabzonspor için özel olarak dizayn edilen Neoplan Starliner otobüs, 44 yolcu kapasiteli olarak hazırlandı.

Özel deri koltuklarla döşenen otobüse her koltuğun sahibi için multimedya uygulamalarının yer aldığı ekranlar yerleştirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu