FutbolGündem

Wesley Sneijder; Beklememle Galatasaray’ın önerdiği ücretin alakası yok

NationalTurk’ün haberine göre, Wesley Sneijder Galatasaray transferi hakkında ilk kez konuştu. Hollandalı yıldız, Galatasaray’ın transfer teklifini neden hala yanıtlamadığı sorusunu da cevapladı.

NationalTurk’ün haberine göre, La Gazzetta Dello Sport’a konuşan Wesley Sneijder, Inter Başkanı Massimo Moratti’nin kendisine baskı yapmasından şikayet ederek “Sadece saatler içinde karar vermem için bana baskı yapılıyor. Tüm futbolcular bu transfer döneminde, 31 Ocak’a kadar ne yapacaklarına karar vermelidir. Ben de öyle yapacağım. Acelem yok ve acele etmek de istemiyorum. Beklememle Galatasaray’ın önerdiği ücretin alakası yok. Sadece tüm yaptıklarımdan sonra acele davranmak istemiyorum. Sanki hayatımı ilgilendiren bir konuda derhal karar vermeliymişim gibi. Sorun parayla ilgili değil” diye konuştu.

Sneijder, Galatasaraylı taraftarların havaalanında saatlerce kendisini beklediğinin hatırlatılması üzerine ise “Gerçekten birileri benim İstanbul’a gideceğimi mi söylemiş? Hayır buradayım işte” dedi.

Röportajı yapan İtalyan muhabir Matteo Dalla Vite kendi yorumunda ise Sneijder’in Galatasaray’a gitmek için acele etmeyeceğini ve babasının fikrini de alacağını belirterek “Her şey olabilir. Sadece onun zihninin biraz açılması, inancının artması gerekiyor. Türkiye O’nu, o da biraz zaman istiyor. Diğer Avrupa takımlarından da teklif bekliyor olabilir” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu