FutbolGündem

Melo; Oğuzhan’a tükürmedim, öpücük işareti yaptım

NationalTurk’ün haberine göre, Galatasaray Beşiktaş maçında Oğuzhan Özyakup’a tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart gören Felipe Melo ‘tükürmedim, öpücük işareti yaptım’ dedi.

NationalTurk’ün haberine göre, tükürük olayının kahramanı Felipe Melo derbi sonrası Twitter hesabından “iç kimseye tükürmedim. Olanlardan dolayı çok üzgünüm ancak bana faul yapıldı ve küfür edildi. Ben de küfür edip, geri çekildim” diye yazdı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Melo, tükürür gibi kameralara takılan görüntüsü için, “Ben orada öpücük yapıyorum! Küfür edilince ben de bu şekilde karşılık verdim” dedi.

PFDK’ya sevk edilen Melo konusunda Galatasaray, Fenerbahçeli Raul Meireles’te olduğu gibi strateji izleme kararı aldı. PFDK’dan çıkacak cezaya göre Tahkim Kurulu’na başvuracak sarı-kırmızılılar, Melo’nun da Meireles gibi savunma yapmasını isteyecek.

Sambacının tükürmediği yönündeki açıklaması sarı-kırmızılılarda tatmin edici bulundu. Ancak soyunma odasına giderken Teknik Direktör Fatih Terim’e karşı yaptığı saygısızlığın faturasının sambacıya çok ağır olacağı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu